вторник, 10 май 2016 г.

КАТЕГОРИИ: ,

Как да опазим имуществото си от крадци

Как да се опазим от кражби

Особено актуална тема днес са кражбите на имущество. 

Особено актуална тема днес са кражбите на имущество. Колкото и да се опитваме да го опазим, за съжаление престъпниците стават все-по изобретателни и смели.

Когато става въпрос за битови кражби от домове, вили и дворове в повечето случаи е достатъчно инсталиране на сигнално-охранителна техника /СОТ/ и/или система за видеонаблюдение.

По-сложен е каузусът за охрана на фирмени обекти, складове, магазини, строителни обекти и т.н. Тогава освен инсталиране на системи за сигурност, е необходима и физическа охрана.

Препоръчваме ви да наемете лицензирана охранителна фирма, която да се погрижи за сигурността на имуществото ви.

Защо да изберем охранителна фирма, а не да назначим пазачи?

На първо място това е единственият законен начин да се осъществява частна охранителна дейност. Освен това професионалистите от фирмата ще обследват обекта ви, ще анализират риска и ще ви дадат предложения за осъществяването на охраната. Бихте могли да поискате от фирмата да ви предложи къде и как да инсталирате видеонаблюдение, за да бъде то максимално ефективно, да ви набележи мерки за повишаване на сигурността и да създаде цялостна организация, контрол и съдействие на дежурните охранители. Не на последно място е и фактът, че повечето охранителни фирми включват клаузи за обезщетение при щети и липси, понесени по вина на охранителите.

Охранителната фирма също така ще ви предостави обучени и подготвени охранители, които биха реагирали адекватно в различни ситуации.

В заключение бихме казали, че най-сигурният начин да опазим имуществото и бизнеса си е като наемем лицензирана охранителна фирма. Всяко друго решение би било компромис, а да се прави компромис със сигурността е не само грешно, но и опасно.

ПО ПУБЛИКАЦИЯТА РАБОТИ

"КАК ДА" е своеобразен информационен наръчник, където можете да получите много отговори на въпросите си. Мненията на авторите и редакцията на сайта може да не съвпадат.

0 коментара:

Публикуване на коментар

© 2014 Kak-da.net. All rights resevered. Designed by Templateism