сряда, 2 април 2014 г.

Как да намалим сметките си за отопление и битова гореща вода?


Има все по-голямо търсене от страна на собствениците на жилища за замяна на системите за отопление, най-вече за смяна на газовите котли с по-ефективни, по икономични и природосъобразни системи, които намаляват емисиите на CO2 , намаляват потреблението на енергия, както и разходите за това.

В тази връзка се свързахме с една от една от водещите фирми занимаващи се с изграждането и ремонта  на висококачествени отоплителни, вентилационни и климатични инсталации (Пламен Дочев ООД).

Те ни представиха една нова възможност за жилищно отпление с конвекция.

Отговорът е хибридна термопомпа. Тя комбинира термопомпена технология за предаване на топлина от въздуха към водата с газово кондензната технология чрез търсене на оптимално икономическо състояние за нейното функциониране, като комбинира параметрите за цена на енергия(електричество, газ), ефективността на термопомпата и изискванията за топлинно натоварване, за да осигури до 35% по-голяма ефективност на отпление заедно със сериозни икономии.

За осигуряване на битова гореща вода, хибридната термопомпа оптимизира работата на най-ефективния газово кондензен котел.

кои са предимствата от тази технология за Вас?

1. Ниски текущи разходи за отопление и битова гореща вода в сравнение с традиционните котли.

2. ниски инвестиционни разходи.

3. Осигурява достатъчно топлина при приложения за реконструкция.

4. Лесен и бърз монтаж.

В следващата статия щи ви запознаем по-подробно с това какво представлява термопомпата "въздух-вода", както и технологията на кондензния котел.

Ако имате други въпроси относно технологията и цените, без притеснение може да ги зададете от тук.


Споделете мнението си по темата в нашия форум

ПО ПУБЛИКАЦИЯТА РАБОТИ

"КАК ДА" е своеобразен информационен наръчник, където можете да получите много отговори на въпросите си. Мненията на авторите и редакцията на сайта може да не съвпадат.

0 коментара:

Публикуване на коментар

© 2014 Kak-da.net. All rights resevered. Designed by Templateism