четвъртък, 20 ноември 2014 г.

КАТЕГОРИИ: , ,

Как да пратим послание чрез подарък?

писмо-в-бутилка.jpg


Понякога затрупани с ежедневните ни задачи, ние забравяме да кажем просто едно „Обичам те” на най-близките ни хора. 


Именно тази фраза, както и „Съжалявам” са едни от най-трудните за изричане, но защо се получава така. Нищо не ви коства да покажете чувствата си на близките хора, но въпреки това и до днес много от вас като че ли се срамуват да признаят чувствата си или просто да кажат, че съжаляват.

Тук обаче на помощ идва един доста оригинален и едновременно с това нестандартен сюрприз, а именно писмо в бутилка. Така вие можете да изразите чувствата си и да пратите едно истинско послание, запечатвайки на лист хартия вашите мисли, чувства и емоции. Това не е просто нестандартна изненада, а нещо много повече от това, защото това е персонално съобщение, което ще напишете самите вие за вашите любими хора. Посланието в бутилка е чудесна алтернатива на скучните картички, но не забравяйте да поднесете вашите изненади с много любов, защото само тези сюрпризи са истински ценни и желани.

Ако трябва да сме по-конкретни, то ще добавим, че послание чрез подарък това са вашите най-значими думи, които искате да кажете на близките ви на лист перманентна хартия. Тази идея е стара като света, но като че ли хората избират да спазват скучните обществени стереотипи и да подаряват на половинките си или на близките им само бонбони и други подобни неща. Защо обаче да не бъдете креативни и да не им поднесете нещо едновременно различно, но и също така и много мило? Бъдете сигурни, че вашата половинка ще остане очарована, ако просто така я зарадвате с писмо в бутилка. Това е перфектния романтичен подарък, който можете да „гарнирате” с една дървена картичка или пък сребърно сърце от Creative Egg, което дамата на сърцето ви винаги да носи със себе си.

Вече не е необходимо да се отправяте на някой безлюден остров, за да пратите писмо в бутилка, защото едно мило послание чрез подарък е идеалния начин да изненадате вашите близки – майка, сестра, любима. Ако се вгледате по-добре, тогава ще разберете, че всеки подарък е вашето лично послание към близките ви, затова винаги трябва да го избирате с много любов. Не си мислете, че само скъпите изненади са желани, защото често дори малките и неочаквани подаръци са по-ценни. Ако до преди 10-15 години изборът беше доста ограничен, то днес ситуацията се е променила и вие можете смело не само да фантазирате, но и да развихрите въображението си, избирайки правилния подарък за всеки човек, който заема важно място в живота ви. Традицията на подаряването на малки изненади е стара като света и носи в себе си определена символика. Така вие показвате вашето уважение, емоции и просто карате близките ви хора да се усмихнат с тези жестове на внимание от ваша страна.

Коледните празници вече чукат на врата, затова е време да започнете с подготовката на вашите малки послания чрез подаръци. Замислете се, какво харесват вашите близки, но и не забравяйте, че винаги трябва да сте креативни и изобретателни. Оставете детето във вас да се развихри и да избере едни страхотни подаръци за вашите близки и любими хора!

ПО ПУБЛИКАЦИЯТА РАБОТИ

"КАК ДА" е своеобразен информационен наръчник, където можете да получите много отговори на въпросите си. Мненията на авторите и редакцията на сайта може да не съвпадат.

0 коментара:

Публикуване на коментар

© 2014 Kak-da.net. All rights resevered. Designed by Templateism