понеделник, 14 април 2014 г.

КАТЕГОРИИ: ,

Адидас е една от най-добре познатите марки в световен мащаб.

Адидас е една от най-добре познатите марки в световен мащаб.


"Адидас е една от най-добре познатите марки в световен мащаб.


Корпорацията успя и през 2013 година да запази своята водеща позиция, оставайки една от най-силните компании в бранша. Една от причините за това бе солидното участие на компанията в летните олимпийски игри в Лондон , където успя да представи нови и интересни продукти, а също така бяха организирани различни състезания, в които участниците имаха възможност да печелят продукти на компанията.
Фирмата постоянно рекламира своите продукти с помощта на популярни спортисти, музиканти, певци и други.

Една от ценностите на компанията е продуктите и да бъдат с изключително високо качество и да са характерни със своята производителност, издръжливост и страхотен външен вид. Това наистина е така и мога да го потвърдя от личен опит, тъй като многократно съм ползвал и ползвам не само анцузи, но и маратонки на адидас. Серията Адидас Дурамо е изключително удобна за хора, които бягат на дълги разстояния, тъй като самата обувка е изключително лека, а подметката е подсилена и гъвкава. Това е една от най-удобните спортни обувки за тичане, която съм пробвал.

Точно подобни продукти позиционират Адидас като водеща компания в световен мащаб. Фирмата отбеляза отново растеж миналата година и беше рекламирана дори от звездите Джъстин Бийбър и Селена Гомез, които са идоли на младите хора в англоговорящите страни, да не говорим колко популярни са в световен мащаб.

Как се справи компанията през 2013 година
През първите месеци адидас имаше спад в продажбите, който беше около 2.4 % в сравнение със същия период през 2012 година, но това беше за кратко. Компанията успя да повиши продажбите си за дълъг период от време с над 50.1 процента и причината за това са спортните турнири най-вече в Бразилия, както и квалификациите за световното първенство по футбол.
Като цяло 2013 година беше изключително успешна за спортния гигант. Аз препоръчвам продуктите на адидас както за любители, така и за професионални спортисти.



ПО ПУБЛИКАЦИЯТА РАБОТИ

"КАК ДА" е своеобразен информационен наръчник, където можете да получите много отговори на въпросите си. Мненията на авторите и редакцията на сайта може да не съвпадат.

0 коментара:

Публикуване на коментар

© 2014 Kak-da.net. All rights resevered. Designed by Templateism