събота, 14 декември 2013 г.

КАТЕГОРИИ: ,

Еректилна дисфункция - лоша диагноза или фалшива тревога

Лечение

Всеки мъж може да изпадне в изключително неловката и крайно неприятна ситуация да има силен мерак за страстен полов акт, но да не може да го проведе нормално. В обятията му е спираща дъха жена, но той рязко запецва, поради неочаквано появили се проблеми с ерекцията. Дали органът на мъжкото му достойнство остава напълно отпуснат или се размърдва за кратко и е твърде мек няма особено значение. Щом не са създадени условия за проникване и задоволяване на желаната партньорка значи нищо не е наред. Медицината много ясно описва това конфузно положение с понятието еректилна дисфункция .
То звучи меко казано притеснително, особено за мъжете попадали в лапите на интимния неуспех.

Както вече стана дума под еректилна дисфункция се разбира затруднението на мъжа да получи стабилна ерекция на члена си. Да може да я задържи достатъчно време, през което да извърши удовлетворяващо за двойката полово сношение. Много грешно е да се приписва славата на опасно заболяване на термина еректилна дисфункция. Още повече, че нарушения при ерекцията на мъжа основно се случват съвсем инцидентно и за тях има конкретни причини. Те понякога са тривиални - умора, недоспиване, притеснение, стрес, потискаща обстановка, прекомерна употреба на алкохол, предозиране на лекарства и ред други, които сами по себе си са отстраними. Все пак тези неудобни интимни моменти пораждат чувство на излагация, срам и дори провал у силния пол, но е прибързано да се категоризират като еректилна дисфункция. По принцип е груба грешка да се помнят и да се акцентира върху тези неблагополучия, защото така наистина има опасност човек да се психира и да предпостави сам свои бъдещи засечки в най-съкровената област. Вече стана ясно, че еректилна дисфункция сама по себе си не е болест, но понякога се дължи на други болестни състояния в човешкия организъм.

На първо място са хроничните заболявания, най-често сърдечно-съдови и диабет, като тяхното въздействие е строго индивидуално при отделния индивид. Лошото хранене и вредните привички са също фактори, които стимулират възникването на еректилна дисфункция. Става дума за пушенето, прекомерното пиене на алкохол и приемането на медикаменти, които увреждат кръвоносните съдове и по този начин кръвотокът към пениса се намалява чувствително и оттам спада ефикасността на ерекцията.

Прекаленото тъпчене с нездравословна храна, което води до затлъстяване, както и липсата на движение и спорт в ежедневния режим на човека също засилват опасността от проблемна ерекция. Напълно възможно е да възникне еректилна дисфункция и при хора, които са преживели катастрофи или други инциденти и това е наложило хирургични интервенции. За сексуалната възбуда на мъжа и съответно сигурната му ерекция голямо значение има и хормона тестостерон и когато поради различни здравословни смущения количеството му намалее, е логично да се затрудни воденето на нормален полов живот.

Психологичните проблеми също са ключов фактор за появата на симптомите на еректилна дисфункция при силния пол, особено при по-младите му представители, които примерно гонят кариера. При млад и здрав мъж е крайно разочароващо да не успее да постигне задоволителна ерекция пред очите на съблазнително младо момиче. Тук на опашката от виновници за този гаф се нареждат стрес, страх, ниско самочувствие, депресия, предразсъдъци и ред други злободневни пречки за един щастлив и свободен живот.
В заключение в стила на добрите световни практики следва да се спомене за билковите таблетки Vigour/Вигор 300, които са най-ефикасното средство за справяне с еректилна дисфункция.

ПО ПУБЛИКАЦИЯТА РАБОТИ

"КАК ДА" е своеобразен информационен наръчник, където можете да получите много отговори на въпросите си. Мненията на авторите и редакцията на сайта може да не съвпадат.

0 коментара:

Публикуване на коментар

© 2014 Kak-da.net. All rights resevered. Designed by Templateism