сряда, 4 септември 2013 г.

КАТЕГОРИИ:

Как да спестя пари от пазаруване?!

Как да спестя пари от пазаруване

В ерата не технологиите все по-често предпочитаме да купим нещо, без да си правим усилието да отидем до магазина.

 Разположени удобно в уютния си дом пред компютъра закупуването на храна, облекло, масаж или почивка е много по-лесно с 1 кликване на мишката. Ето защо се появиха и сайтовете за колективно пазаруване.

Бумът на сайтовете за колективно пазаруване беше преди 3 години – през 2010г. Тогава на пазара започнаха бързо да излизат играчите в този сектор. Бавно но сигурно по-бързите, разполагащи с по-голям паричен ресурс и по-креативните се наложиха на пазара, а по-мудните бяха принудени да напуснат тази ниша. Сега 3 години по-късно има няколко имена, които са се наложили в сектораа колективно пазаруване и е невъзможно да ги изместиш от челните позиции по разпознаваемост от клиентите, продажби и реклама.

За сметка на това се появиха много сайтове – агрегатори на оферти за колективно пазаруване. Някои от тях – притежание на големите играчи в сайтовете за колективно пазаруване. Т. нар. „сайтове-агрегатори“ представляват сайтове, които взимат офертите от сайтовете за колективно пазаруване и ги публикуват в своя сайт, като усилията са насочени към печалба в резултат на афилиейт програма. Т.е. за всяка продажба направена през сайт-агрегатор, сайтът за колективно пазаруване, от който е закупен определен артикул заплаща на сайта-агрегатор определена комисионна – обикновено процент от продажната стойност.

И в тази ниша се наложиха няколко имена, а новодошлите много трудно заемат позиции, понеже не разполагат със същите финансови възможности. През декември 2011 г. се появи и сайтът Grabi.bg – Грабни оферта!. Какво отличава този сайт от останалите подобни в интернет пространството? Това, че сайтът www.grabi.bg работи с най-утвърдените имена на пазара. Тези, които са утвърдили своето реноме и са заслужили доверието на клиентите. С пазаруването си от този сайт-агрегатор вие си гарантирате спестяване на пари, сигурност за вас и вашата покупка, както и винаги актуална информация за най-добрите оферти на пазара за колективно пазаруване.

Съмненията относно офертите за колективно пазаруване са в миналото. Можете да разчитате на това. Grabi.bg – Грабни оферта!

ПО ПУБЛИКАЦИЯТА РАБОТИ

"КАК ДА" е своеобразен информационен наръчник, където можете да получите много отговори на въпросите си. Мненията на авторите и редакцията на сайта може да не съвпадат.

0 коментара:

Публикуване на коментар

© 2014 Kak-da.net. All rights resevered. Designed by Templateism