четвъртък, 15 август 2013 г.

КАТЕГОРИИ: ,

Как да докажем, че сме футболни експерти?

Как да докажем, че сме футболни експерти?

Има множество надпревари, които тестват познанията и възможностите на футболните фенове, при познаването на мачовете. Но не са много онези, които ви предлагат шанса да докажете, че сте истински експерт, като ви провокират да изявите всичките си умения.

За щастие, вече има има място, където можете практически да покажете способностите си и да влезете в съревнование с други като вас: това е интернет порталът Футболан.

Футболните мачове винаги са свързани с емоции, тръпка, заряд, но и с желание да докажеш, че си по-добър в познаването на играта. Футболан предлага възможността да „си свериш“ часовника с най-добрите експерти в интернет. Това е място, което ще събира футболните запалянковци, експерти, любителите на залаганията и на тръпката.

Порталът дава прекрасно поле за изява, независимо дали просто искаш да покажеш, че си добър, или да тестваш стратегии, които да използваш при залаганията, докато ги усъвършенстваш напълно.

Ако смяташ, че познаването на мачовете или точните резултати е твърде лесно за теб, можеш да провериш способностите си и в други игри. Така всякакво съмнение, че може да се касае за случайност, отпада.

Футболан стартира с две игри: „Майсторски предвиждания“ (Predictor) , 

 в която се прогнозират мачовете от отделните първенства и се печелят точки за познат победител и точен резултат и „Последният оцелял“ (Last Man Standing): игра в която всеки кръг избираш отбор от конкретна лига, който ще победи, като целта е да се задържиш по-дълго от всички и да останеш последен.

Концепцията на сайта предвижда с времето да бъдат пуснати и нови игри, които не само да внесат разнообразие, но и да тестват различни насоки на уменията на играчите.

Футболан е нова платформа, но амбицията е да се превърне в място, което да събира всички хора, с претенции да са експерти. При нея се разчита на много по-голямо разнообразие, от познатите ни досега платформи, на множество качества и умения на играча, като възможността за по-дългосрочна преценка и стратегия.

При „Последният оцелял“, например, играчът трябва предварително да си е направил добре сметката не само за настоящия кръг, но и за предстоящите и да може да подбере така потенциалните победители, че да съхрани шансовете си за „оцеляване“ максимално дълго.

Много хора имат претенции, че познават футболната игра добре. Истината е, обаче, че има само един начин да докажеш, че си истински експерт. Като се изправяш постоянно срещу най-добрите и ги побеждаваш. Амбицията на Футболан е да ви даде възможност да докажете точно това.

ПО ПУБЛИКАЦИЯТА РАБОТИ

"КАК ДА" е своеобразен информационен наръчник, където можете да получите много отговори на въпросите си. Мненията на авторите и редакцията на сайта може да не съвпадат.

0 коментара:

Публикуване на коментар

© 2014 Kak-da.net. All rights resevered. Designed by Templateism