петък, 19 април 2013 г.

Как да печелите пари от футболни залози (системи за залагания)


Как да печелите от футболни залози
Как да печелите от Футболни залози? 

Това е любопитен въпрос който има еднозначен отговор. 100 % - тови гаранции няма. Ако все пак смятате да играете задължително прочетете тези системи за залагания тук. Въпреки, че са математически верни и на пръв поглед няма как да изгубите, има една - две подробности.

1. Вие нямате неограничен бюджет.

2. Страха и алчността, винаги се оказват решаващи.

3. Някои букмейкъри имат лимити за залаганията.

4. Винаги е възможна да не успеете да познаете 10, или 20 поредни мача...


До тук с предупрежденията. Щом продължавате да четете значи ще играете. Ще ви кажа, че аз играя редовно. Моята стратегия е проста. Играя само на един отбор от първенство (средняшки), като целта ми е да позная поне един Х през сезона. Играя на резон с увеличаващи се залози. 1 - 2 - 4- 8 - 16 - 32 - 64 лв. (Ако не е ясно прследете линка горе в червено там е описано подробно, как се играе на резон)

Когато Х - са излезе спирам да играя с този отбор и с това първенство. За сега скромно печеля, но живея спокойно с тази схема, като дори и си позволявам на море да отида лятото, а зимата на боровец.(Прочетете предупрежденията преди да изградите вашата система)

Последно.Букмейкъра, с който играя дава до 100 лв. бонус при първоначалното зареждане. Така ако вие примерно решите, че ще играете със 200 лв. (което ви препоръчвам) можете да заредите само 100 лв. в сметката си, а ще получите 200. Всяка година, ще получавате бонус, а понякога и по време на годината. Започнете с един отбор от едно първенство (не бъдете алчни т.2) и играйте докато спечелите. Така ще си осигурите комфорт и средства, с които да продължите. Ако познаете Х - са още първия път. Сменете отбора, но започнете пак от 1 .лв. залог. Можете да се регистрирате: от тукПО ПУБЛИКАЦИЯТА РАБОТИ

"КАК ДА" е своеобразен информационен наръчник, където можете да получите много отговори на въпросите си. Мненията на авторите и редакцията на сайта може да не съвпадат.

0 коментара:

Публикуване на коментар

© 2014 Kak-da.net. All rights resevered. Designed by Templateism