понеделник, 3 декември 2012 г.

Как да създадем приложение за смартфон

-->
-->


Our ръководство за вземане и изпитване на работна Android смартфон приложение


Google обещава решение за 2.5-годишният бъг в следващата версия на Android
Една от силните страни на платформата Android, в сравнение с IOS, например, е, че е с отворен код, което прави по-лесно да произвеждат свои собствени приложения и да ги разпространяват, без да се чака за по-дълъг процес на одобрение.
Можете да настроите вашия собствен App Android на вашия компютър, докато като вас имат инсталиран правилния софтуер, и можете да дори го вземат за един тест диск помощта на емулатор Android, така че можете да видите какво го ще изглежда като когато тя е тичам на смартфон .

Безплатни Андроид приложения

Има две техники, които можете да използвате, за да произвеждат Android приложения с компютър. Първият използва софтуер Android Development Kit (SDK). Това ви позволява да записвате сурова код и ви помага да го работи в околната среда Android. Вторият използва App Inventor, Google Labs инструмент, който все още е в бета версия.
Това ви дава просто влачене и пускане среда, която можете да използвате за генериране на нови приложения на градивни блокове на код и медиите. Това е опит да се направи възможно за разработка на приложения за хора, които не са хардкор програмисти, но това не се препоръчва за производствени среди.
Ако приемем, че искате да опитате пълната кодиран среда, ще демонстрират как да произвеждат заявлението просто "здравей свят". Ако искате по-скоро работи в GUI, ние ще обсъдим App Inventor по-късно. Приложения за Android са написани на Java код, така че ще имате нужда от Java комплект за развитие, инсталиран на вашия компютър. Можете също така трябва интегрирана среда за разработка (IDE), така че да могат да пишат и тестват кода.

Можете също така трябва да получите вашия компютър готов за Android SDK. Започнете с инсталиране на Java Kit за развитие за вашата версия на Windows.
Можете също така трябва да инсталирате Eclipse IDE за Java разработчици. Когато инсталирате Eclipse той ще провери за JDK. Това е най-добре да разархивирате Eclipse в същата директория като JDK. Ако не можете да намерите JDK не ще се инсталира, но винаги можете да премествате файлове какъвто и да е директория на инсталатора Eclipse проучва.
С Eclipse и, можете да изтеглите на Android SDK. Извличане на безопасно директория на вашия компютър и да направи бележка от къде е.

Обратно в Eclipse трябва да добавите Android Инструменти за развитие. За да направите това, изберете "Помощ> Инсталиране на нов софтуер". До "Работа", въведете https://dl-ssl.google.com/android/eclipse и натиснете "Добави". В прозореца под тази, проверете "Развитие инструменти и щракнете върху" Напред ". Изберете "Android DDMS" и "Android Инструменти за разработчици". Кликнете върху "Напред", приемете условията и рестартирайте.
Трябва да се отбележи ADT приставката за която сте извлекли Android SDK. В Eclipse изберете "Window> Preferences> Android". До кликване "SDK място" Преглед "и намерете папката с SDK. Кликнете върху "Приложи" и "OK"
Android платформа


Сега, когато сте подредени среда за програмиране, вие също трябва да получи най-малко една версия на платформата Android. Можете да направите това в Android SDK и AVD Manager, който можете да стартирате в Eclipse, ако сте настроили системата си правилно.
Изберете "Window> Android SDK и AVD Manager ', за да го отворите, след това изберете" Налични пакети "и маркирайте полето на" https://dl-ssl.google.com/android/repository/repository.xml ".
След кратко сканиране на хранилището, ще видите наличните компоненти. Отбележете тези, които искате да инсталирате и изчистване на останалите. Най-важен пакет да инсталирате последната версия на платформата Android. Трябва само по-старите, ако имате намерение да освободи твоя апартамент и трябва да го тествате в широка гама от различни версии. На този етап можете да изчистите проби, Google APIs и USB драйвер. Ако имате нужда от тях по-късно, винаги можете да се върнете и да ги инсталира.
Кликнете върху "Инсталирай избрали" и изчакайте за компонентите, за да изтеглите. Проверете и приемат новите компоненти, ако получите подкана и те ще бъдат добавени към съществуващите папки Android SDK.
Android виртуални устройства


След като изтеглили версия на Android, трябва да се създаде Android виртуално устройство (AVD), за да стартирате компютъра. Можете да направите това в Android SDK и AVD мениджър. Изберете "Window> Android SDK и AVD мениджър" и изберете "виртуални устройства". Кликнете върху "Нова" и име за новото устройство. Изберете платформата Android, който искате да използвате като целта. Кликнете върху "Създаване на AVD".
Ако искате да тествате вашето приложение при различни версии на Android, ще трябва да се създаде ново виртуално устройство за всяка версия на платформата. Можете също да зададете други параметри, включително наличието и размера на SD карта. Възможно е също така да изберете файл, за да се използва като виртуална карта SD.
Можете да изберете да използвате вградения в кожата (препоръчително) или да зададете резолюцията, която искате да използвате. Под "Хардуер", щракнете върху "Нова" и изберете устройството, ако искате да добавите повече виртуални хардуер.
За един прост AVD, по принцип ще се оправи залепване с опциите по подразбиране. Сега можете да затворите Android SDK и AVD мениджър.
Създаване и подражават на вашия Android App


Ако приемем, че сега имаме софтуера, на мястото и сте се създаде виртуално устройство в Android SDK и AVD мениджър, можете да създадете нов проект. В Eclipse IDE изберете 'File> New> Проекти ". В Новия проект съветника, изберете папката "Android" и изберете "Android проект". Кликнете върху "Напред". Сега имате нов прозорец информация за вашия проект.
Да започнем с това, ние ще се създаде прост "Здравей, свят" приложение, което просто показва някакъв текст, когато стартира. В полето "Име на проекта", въведете HelloAndroid. За "Името на заявлението" влиза Здравейте, Android. За доставка com.example.helloandroid "Име на пакет" и за "CreateActivity", въведете HelloAndroid. Кликнете върху "Готово". Тези параметри се използват, за да създадат своя проект в Eclipse.
Име на проекта е и име на директорията, в работното си пространство, която ще съдържа проектни файлове. Eclipse ще създаде за вас. Ако приемем, че сте приели по подразбиране Windows работното място на C: \ Users \ [потребителско име] \ работното място, ще намерите по-горе директория на C: \ Users \ [потребителско име] \ работното място \ HelloAndroid.
Ако сърфирате в Windows Explorer, ще видите няколко подпапки и файлове, като част от проекта.

Прилагането име е заглавието на приложението си, които ще бъдат показани в устройството Android. Промяна на това да се промени името на приложението. Вие трябва да бъдете малко по-внимателни с името на пакета.
Това е пространство от имена за пакет, където пребивава изходен код. Тя трябва да спазвате правилата за именуване на пакетите в Java. Той също така трябва да бъде уникален в цялата система Android, която е защо се използва домейн пакет стил "com.example" е запазена за примери като този.
Ако се появи приложение, което се публикува, ще трябва да използвате вашия собствен пространство от имена. Това обикновено се отнася до организацията публикуване на приложението.
"Създаване дейност" се отнася към класа все още мъниче, генерирани от плъг-ин. Една дейност е основно действие. Тя може да се наложи да се създаде потребителски интерфейс, ако се нуждае от такъв. Оставихме други области на проекта на техните стойности по подразбиране, но е полезно да знаят какво правят. "Мин SDK версия" ви позволява да настроите минималната API изисква от вашата кандидатура.
Ако "Използвайте по подразбиране" е поставена отметка, вашият проект ще бъде записан в работното си пространство. Можете да се откажете да промените това, ако искате да съхраните файловете на друго място. "Изграждане цел" е целева платформа за вашата кандидатура. Това е минималната версия на Android, които ще се движат по.
Ако се разработи приложение, за да се движат по-ранна версия на Android, то би трябвало да работи на по-късна, но разработен за по-нова версия на платформата вероятно няма да работят на по-ранна версия. За пример, като това, целта за компилиране не е критично толкова дълго, колкото можете да получите приложението да работи в емулатор. Тя е по-голяма загриженост, когато дойде да освободи един апартамент.
На последно място, опцията за създаване на проекта от съществуващ пример ви дава възможност да изберете някои съществуващ код, за да промените. Вие ще намерите на по-голям интерес, като се движите на по-големи предизвикателства за програмиране.
Промяна на кода

Сега трябва да виждате вашия проект, показан в пакета Explorer, който е показан в лявата страна на прозореца на Eclipse. Кликнете два пъти върху "HelloAndroid", за да го разгънете. Разширяване "SRC" и "com.example.helloandroid". Кликнете два пъти върху "HelloAndroid.java", за да се види кода, който вече е създаден. В основния екран можете да видите следния текст:
пакет com.example.helloandroid;
внасят android.app.Activity;
внос android.os.Bundle;
обществени клас HelloAndroid разширява дейността {
/ ** Нарича, когато дейността е първият създаден. * /
@ Override
обществени невалидни onCreate (BundlesavedInstanceState) {
super.onCreate (savedInstanceState);
setContentView (R.layout.main);
}
}
Ако не можете да видите всичко това, можете да погледнете лявата страна на прозореца и разширяване плюс признаци, които показват срина код. Това определя вашата кандидатура, без всъщност да прави нищо на този етап. За да се направят някои работи, ние трябва да добавите обект, който ще съдържа текст.
След като направи това, ние също трябва да се уточни текста. Под "внос Android. os.Bundle; "добавете следния ред:
внасят android.widget.TextView;
Също така добави следното над два комплекта за затваряне къдрави скоби:
TextView телевизия = TextView (това);
tv.setText ("Моят първи Android App"); setContentView (TV);
Можете да замените текста в кавичките, за да направи приложението ви казват каквото искате. Уверете се, че кодът в своята цялост гласи следното, ако приемем, че сте запазили показва текста на същото:
пакет com.example.helloandroid;
внасят android.app.Activity;
внос android.os.Bundle;
внасят android.widget.TextView;
обществени клас HelloAndroid разширява дейността {
/ ** Нарича, когато дейността е първият създаден. * /
@ Override
обществени невалидни onCreate (BundlesavedInstanceState) {
super.onCreate (savedInstanceState);
TextView телевизия = TextView (това);
tv.setText ("Моят първи Android App");
setContentView (TV);
}
}
Запазване на промените в кода си. Сега можете да я изпробвате в емулатор за Android. В Eclipse, изберете "Run> Run> Android заявление". Емулатор стартира. Това може да отнеме няколко минути, за да зареди Android, така че бъдете търпеливи. Веднъж заредено, приложението ви трябва да се стартира автоматично и ще видите сив заглавната лента с името на приложението, в него. Под това се показва избрания текст.
Натиснете бутона "Начало" в емулатор, за да се върнете към началния екран на Android. Кликнете върху бутона "Приложения", за да видите списък на наличните приложения. Сред тях трябва да видите "Здравей, Android". Изберете тази опция, за да стартирате приложението отново.
Тествайте вашата приложение за Android устройство


Сега сте стартирате успешно приложение в емулатора, можете да опитате да я показват на реално устройство. Първо трябва да се гарантира, че водачът е инсталиран USB в Android SDK и AVD мениджър. Изберете "Window> Android SDK и AVD мениджър> Налични опаковки". Изберете хранилище Android, уверете се, че водачът е маркирана USB и кликнете върху "Инсталирай избрали".
Свържете телефона си на свободния USB порт и изчакайте за Windows, за да го открият. В Съветник за нов хардуер, изберете "Намиране и инсталиране на драйвери и да изберат да преглеждате вашия компютър за софтуера на драйвера. Намерете папката "Android SDK и намерете подпапка за водача на USB. Windows трябва да намери и да го инсталирате от тук.
Сега трябва да декларирате, ап debuggable. В Eclipse, разширите своя HelloAndroid прилагане и щракнете двукратно върху "AndroidManifest.xlm". Преместване в раздела "заявление" и изберете "True" от Debuggable падащия списък. Запишете проекта.
Отиди на вашия телефон с Android и изберете "Меню" от началния екран, след това изберете "Приложения> Развитие" и даде възможност на USB отстраняване на грешки. Сега можете да го свържете отново към Вашия компютър чрез USB. Ако искате да проверите, за, че SDK да видите вашия телефон, отидете в директория "Инструменти" в папката "Android SDK. Стартиране на "adb.exe" и би трябвало да можете да видите вашия телефон, изброени като "Устройство".
За да започне прилагането на свързания телефон, трябва да изберете "Run> Run> Android приложение в Eclipse". Сега имате както емулатор и свързан телефона си, трябва да се уточни, който искате да я изпълните. Eclipse ви представя с устройство Chooser, който изброява всички налични устройства и емулатори. Изберете телефона си от този списък, за да инсталирате и стартирате приложението.
Сега сте и тичам много основната заявка от сурово код в емулатор и на Android устройство, можете да започнете да научите как да развиват своя собствена. Той помага да има известни познания на програмирането на Java, но вие също така ще намерите редица на стъпаловидни уроци в Android Developer страници Ресурси.
Те включват въведенията към различните гледни точки на приложения и как да ги прилагат. Ще намерите също така начини за използване на общи ресурси като информация за местоположението, и да разберете как да отстранявате грешки във вашата работа.
Можете да намерите пълен списък на примерен код на тези страници. Това ще ви помогне да работят чрез примерни приложения, които можете да променяте собствените си цели. Те включват игри като змия и Lunar Lander, както и инструменти като бележник и Уикиречник. Можете да намерите още повече проби Приложения за Android.

ПО ПУБЛИКАЦИЯТА РАБОТИ

"КАК ДА" е своеобразен информационен наръчник, където можете да получите много отговори на въпросите си. Мненията на авторите и редакцията на сайта може да не съвпадат.

0 коментара:

Публикуване на коментар

© 2014 Kak-da.net. All rights resevered. Designed by Templateism