сряда, 22 февруари 2012 г.

Как да си направя маска с кал у дома?

Как да си направя маска на лицето с кал у дома?    Торфа не е от вида кал, който ще намерите в задния си двор ... всъщност, тайната е в богатите на микро елементи,  соли които се получават при специфичното гниене на разстенията в някои блата - магнезий, калий, калций и силициеви съединения. Може би с изненада ще откриете,че  силициеви съединения, макар и естествен силикат в калта са  добри за  маска на лицето - (така, че да можете да го прилагате върху кожата си и оставете да изсъхне и се втвърди).

Някога да сте се опитвали да разтрийте кал върху кожата си?

Ако го направите ще разберете, че когато калта е върху тялото ви, или кожата на лицето може да се подобри кръвообращението и, триенето на торф върху кожата ви, може да предизвика естествената регенерация на кожата. "Торфозол" е най - добрият продукт на българският пазар, който съдържа фини зърна дори може служи като ексфолиант, който почиства кожата и премахва всякакви замърсявания, частици, примеси и токсини, леко пилира мъртвите клетки на кожата, за да разкрие по-млада и здрава кожа.

Друга полза от торфа е способността му да овлажнява и хидратира кожата, което помага за намаляване на бръчките. "Торфозол" доказано помага при лечение, псориазис, и осигурява ефективна помощ за други кожни заболявания, включително екзема, и акне, и може да се използва за лечение на заболявания като артрит, скованост на мускулите, ревматизъм и ставни възпаления.

Защо е Торфозол е толкова специален?

Торфа съставна част  на " Торфозол" има висока концентрация на соли и минерали. Причината да има толкова висока концентрация на соли и минерали се дължи на топлото слънце, че се изпаряват води на блатата от които се добива, така соли и минерали се абсорбира в калта на дъното на блатото. Тази кал е след това се екстрахира и опакова, а всички примеси се отрстраняват .

В заключение, "Торфозол" подхранва кожата с важни минерали, от които се нуждае вашата кожа. Когато Торфозол изсъхва по кожата се изсмуква  всички токсини, които могат да присъстват в кожата ви. В допълнение, фирмите и стягането на  кожата, което ви дава изключително анти-стареене ползи. Опитате да натрийте малко кал върху кожата си сега? За да получите някои проби за грижа за кожата с Торфозол кликнете тук !

ПО ПУБЛИКАЦИЯТА РАБОТИ

"КАК ДА" е своеобразен информационен наръчник, където можете да получите много отговори на въпросите си. Мненията на авторите и редакцията на сайта може да не съвпадат.

0 коментара:

Публикуване на коментар

© 2014 Kak-da.net. All rights resevered. Designed by Templateism