неделя, 12 февруари 2012 г.

КАТЕГОРИИ: ,

Как да се оттървете от мазнините по корема


 Да се отървете от мазнините по колема е най-важното нещо, което можете да направите, за да придобият самочувствие. Много изследвания са потвърдили, че колкото по-малкото са мазнини корема ви, толкова по-атрактивен ще се чувствате.По - страшното е че освен на външния ви вид мазнините са опасни и за вашето здраве.

Рисковете за здравето от мазнини по корема.

Много изследвания са потвърдили, че мазнините по корема са свързани с два от най-големите убийци: болест на сърцето (инфаркат) и диабет тип 2 . Също често се свързва с имунни заболявания, хронична умора, сънна апнея, преждевременно стареене , сексуална дисфункция и т.н. Ето  защо е толкова важно да се отървете от мазнините по корема.

Представете си колко подновени щастлив ще се почувствате, ако сте забравили за страховете си за развитието на гореспоменатите заболявания, като за целта просто да се отървем от корема мазнини.

Хранене и мазнини по корема

Преди хиляди години, заболявания като високо кръвно налягане, диабет, или сърдечно заболяване  не са съществували, защото хората са яли само това, което позволява на телата им, за да функционират по най-добрия начин. Тези  хората не са страдали от заболявания, които са широко разпространени в съвременното общество.

Заболяванията, свързани със затлъстяването са достигнали високи нива в наше време, тъй като телата ни не са имали време да се развият и адаптират към всички сладки и преработени храни, които ядем днес.

Идеалната диета ще бъде подобна на това, което хората са яли преди хиляди години, но въз основа на избора на днес храна, това е почти невероятно да се случи.

Един средният американец консумира близо 200 грама захар всеки ден (това са почти 50 чаени лъжички). Само за няколко стотин години, средното дневно потребление на захар е под 15 грама. Познай какво не виждаме много? Да, познахте, коремни мазнини .

Кое причинява коремните мазнини?

Основен виновник за корема мазнини е хормон, наречен инсулин . Твърде многото захар и преработени въглехидрати оказват влияние върху производството на инсулин, който управлява нивото на кръвната захар и натрупването на мазнини в областта на талията.

Инсулина, е първичен регулатор на мастна тъкан, ще ви накара да повишите мазнините си, ако имате твърде много от него, във вашата система.

Освен това, инсулина влияе върху разграждането на мазнините, които получава, заключена във вашите мастните клетки. Твърде много инсулин ще се уверете, че мазнините задържа. Едва след инсулин изчезна от вашата система ще мазнините се разбиват и се използва за енергия. С други думи, за да съхраняват мазнини да бъдат разбити, нивото на инсулин трябва да бъде много ниска.

За разлика от протеини и мазнини храни, които не шофирайте си нивата на инсулина), рафинирани въглехидрати и захар доведе до драматично увеличение на инсулин във вашата система, което води до тялото си за съхраняване на мазнини.

Алтернативни подсладители

Ако си мислиш, че алтернативни подсладители може да бъде решение на проблема с този инсулин, тогава ще бъде много погрешно. Уверете се, че да следвате съветите на експерти по хранене и престой като възможно най-далече от алтернативни подсладители като захарин, аспартам, сукралоза и т.н. Те също са известни като excitotoxins, защото те възбуждам прекалено силно неврони в мозъка ни, предизвикващи дегенерация или дори смърт на невроните, ако се консумират в екстремни количества.

Въпреки това, все още можете да се отдадете на вашите сладки зъб със здравословни хранителни добавки като стевията и ксилитол. Те имат сладък вкус и не са вредни за вашето здраве по никакъв начин. Можете лесно да ги намерите в магазините за хранителни стоки на здравето или онлайн.

Решаващо е да се уверите, да остане под 15 грама захар на ден.

Коремни мазнини митове:

Яденето на достатъчно фибри ще ви помогне да се отървете от фалшиви корема мазнини, което е нищо друго освен натрупани отпадъци в червата и дебелото черво.

В случай, че не се отива до тоалетната най-малко веднъж на ден, шансовете са, тялото ви има проблем самото почистване. Резултатът е твърд корема, която стърчи.С консумират повече пълнозърнести сложни въглехидрати всеки ден (20-30 грама фибри на ден), ще се губят мазнини в коремната област и промиване на фалшиви мазнини корема. Имайте предвид, че ние не сме се позовава на въглехидрати от рафинирана източници, но доста сложни природни въглехидратите от пълнозърнестите храни, боб, плодове и зеленчуци, които ще се абсорбира бавно в системата ви, като по този начин се избягват резки промени в нивата на кръвната захар.

Консумирането на храни, богати на природен комплекс влакна е свързано със загуба на корема мазнини. Така че не забравяйте да получите препоръчваните 20-30 грама естествените влакна, всеки ден и вие ще се отървете от корема мазнини по-бързо, отколкото си мислите.

Ние вече споменахме факта, че потреблението на захар се увеличи значително през последните няколко стотин години. Този факт, заедно с намаляване на потреблението на фибри и сложни въглехидрати, обяснява повишените нива на заболяванията, посочени по-горе. Този метод на здравословното хранене излиза извън губят корема мазнини. Като направи няколко малки промени в ежедневната си диета, не само ще успеете да се отървете от корема мазнини, но вие също ще трансформира цялостното ви здраве.

Упражнения

Има почти безброй упражнения, които можете да направите, за да се отървете от корема мазнини . Въпреки това, вие трябва да направите избор, въз основа на вашата възраст, състояние и физически способности. Той винаги е добра идея да се консултирате с Вашия лекар преди качването на всяко упражнение режим.

Вие трябва да се упражнява колкото е възможно повече, за да се отървете от корема мазнини. Колкото повече се упражнявате, толкова повече калории ще изгори, и това е ключът. Интензивността на движение не е толкова важно, колкото броя на калории изгаряте.

Разбира се, очевидно е, че по-интензивен режим на вашето упражнение е толкова повече калории ще изгори в по-кратък период от време. Въпреки това, той не е от значение дали сте пеша, план или цикъл, докато, както го правиш. Групова очевидно ще горят калории по-бавно, отколкото колоездене за пример, но това просто означава, че ще трябва да упражнява по-дълго всеки ден.

Повечето хора започват с упражнения аб, когато се опитвате да се отървете от корема мазнини. Работата е там, AB упражнения може да бъде най-важната дейност, която може да направи. Да се ​​отървете от корема мазнини е повече за принуждава тялото да изгаря допълнителни калории и отдаване под наем вашия коремната област отговарят на това. Въпреки това, той все пак е важно за укрепване на коремните мускули, тъй като това ще има положителен ефект върху цялостното ви физическо състояние.

С други думи, вие не може да направи аб упражнения и да се отървете от корема мазнини. Тя не работи по този начин.

Загубата само на корема мазнини не е възможно и това е, защо на аб хрускаш и други подобни упражнения не са толкова ефективни за да се отървете от корема мазнини.

Не съществува такова нещо като намаляване на място. Когато хората отслабват, те го загубиш навсякъде. Стомаха им ще се ласкае, но така ще бъде и лицето, ръцете, гърдите крака и т.н. Това е така, защо когато се концентрирате за да се отървете от корема мазнини, трябва да работиш за да намалите теглото си навсякъде и да накара тялото ви да изгаря допълнителни калории.

Тялото не се интересува, че вие ​​правите хиляди хрускам всеки ден. Ако се нуждае от допълнителни калории, това е, ще ги вземат навсякъде, включително и корема.

Ключът за да се отървете от корема мазнини е да увеличите вашия метаболизъм и да направи тялото ви изгаря повече калории за гориво.

Един от най-добрият начин да се отървете от корема мазнини е да се упражнява с тежки движения съставни . По този начин ще се принуди на няколко мускулни групи да вършат работа по едно и също време. По този начин, тялото ви ще съборят мазнини, за да получите тези допълнителни калории, необходими за функционирането.

Въпреки, че все пак е важно да се работи на коремните си мускули и да се включат някои аб упражнения във вашата тренировка режим, вие ще бъдете по-добре да се концентрира повече върху кардио упражнения (ходене, тичане, колоездене, плуване, скачане на въже и т.н.), съдържание за обучение и вашата диета за най-добри резултати. Аб упражнения са по-ефективни за скулптуриране AB, отколкото загуба на корема мазнини.

Сега, че знаете как да се отървете от коремните мазнини , защо не започнете, включващи посочените по-горе хранителни и упражняване на съвети и трансформиране на тялото и здравето си. Ще изглеждате много по-добре и се чувстват по-уверени.


ПО ПУБЛИКАЦИЯТА РАБОТИ

"КАК ДА" е своеобразен информационен наръчник, където можете да получите много отговори на въпросите си. Мненията на авторите и редакцията на сайта може да не съвпадат.

1 коментара:

  1. Статията е хубава, но да бяхте си направили труда да я редактирате.С гугъл преводача се получават безмислици.

    ОтговорИзтриване

© 2014 Kak-da.net. All rights resevered. Designed by Templateism