неделя, 12 февруари 2012 г.

КАТЕГОРИИ:

Как да излекувам хемороидите си без операция
Как да  се излекувате хемороидите си без операции. Кръв в изпражненията - първоначалната реакция е ужас. След като посетите лекар за да се убедите, че не е рак на дебелото черво(съветвам ви да го направите веднага) и се установи, че имате хемороиди (в над 90 % от случаите), как да действате:

Рецептата действа безотказно, но е нужно повече постоянство и лек хранителен режим.


-->

-->Основното лечебно средство са витамините А и Е, които се продават във всяка аптека. Витамините се пият в продължение на два месеца, като след това приема на витамин Е трябва да продължи профилактично.

Вземете витамин Е от 400 мг. - ще са ви нужни 60 таблетки за двата месеца. Взема се по една таблетка дневно. Витамин А търсете от 10 000 единици - от него приемайте всяка сутрин по две таблетки.

До тук с таблетките. За храненето: избягвайте пикантни храни - особено люто и кисело. За жалост трябва да ограничите и употребата на алкохол до минимум - най - добре е да не пиете въобще. Сменете белия хляб с пълнозърнест. Старайте се на всяко хранене да приемате достатъчно фибри - салати пълнозърнести храни, плодове. Заменете соковете и безалкохолните с плодове. Пийте много вода.
Задължително е и добра хигиена след изхождане по голяма нужда. Можете да усилите ефекта с билки - промивки със смрадлика, лайка, змийска хурка. Това ще го опиша в друга тема.
Задължително е и повече движение.


ПО ПУБЛИКАЦИЯТА РАБОТИ

"КАК ДА" е своеобразен информационен наръчник, където можете да получите много отговори на въпросите си. Мненията на авторите и редакцията на сайта може да не съвпадат.

3 коментара:

 1. Yes this method really works on my blog http://freefblike.com I am thankful to your article and suggesting also to other friends to have a look on it.

  ОтговорИзтриване
 2. Не съм съгласна с написаното по-горе. Страдах дълго време от хемороиди докато не открих, че те се причиняват от химикалите, които човек консумира (или поне при мен и повечето хора с които съм споделила открито от мен) Всякакво нес кафе или нес чай, сокове от концентрати и всички храни в които има консерванти и всевъзможни Е-та. Възможно е въпросните витамини да помагат, но в никакъв случай не ги взимайте под формата на таблетки или хапчета, които в основата си са отново химикали. Можете да си ги осигурите като консумирате храна с въпросните витамини. В повечето случай това са пресните плодове и зеленчуци или ядки. За останалото съм съгласна.

  ОтговорИзтриване
 3. Витимин Е няма нищо обща с класификацията на консевантите, които се класифицират с буква "Е" и някаква цифра..

  Оцветители (E100-E181) ето пример: http://www.analytica-bg.com/pages/e-numbers-allergic-reactions/#color
  Консерванти (E200-E290)
  Киселини, антиоксиданти, минерални соли (Е296-Е385)
  Гуми, емулгатори, стабилизатори (Е400-Е495)
  Минерални соли (Е500-Е585)
  Овкусители (Е620-Е640)
  РАЗНИ (E900-E1520)

  ОтговорИзтриване

© 2014 Kak-da.net. All rights resevered. Designed by Templateism