понеделник, 23 януари 2012 г.

КАТЕГОРИИ: , ,

Как да си направя блог?


 Как да си направя блог?

    В днешно време интернет дава възможност на всеки един да изрази своето мнение и гледна точка чрез така наречените блогове. Блогът е „type of website or part of a website supposed to be updated with new content from time to time„ - тоест място където да пишете нещо от време на време :). Вече не е нужно да сте компютърен гуру, за да си направите блог и веднага да започнете да пишете. Има избор от достатъчно големи платформи, които ще се погрижат за почти всички технически части, а от вас се иска само да привлечете повече хора, които да ви четат.
Основните и най-използвани платформи са Wordpress и Blogger. И двете си имат своите предимства и недостатъци, но като цяло ви дават предостатъчно възможности и с няколко клика на мишката имате напълно функциониращ блог. От вас зависи да изпробвате кой вариант е по-практичен и удобен за вас. Всичко е безплатно, така че нищо не губите.

Вижте видеото :

ПО ПУБЛИКАЦИЯТА РАБОТИ

"КАК ДА" е своеобразен информационен наръчник, където можете да получите много отговори на въпросите си. Мненията на авторите и редакцията на сайта може да не съвпадат.

1 коментара:

© 2014 Kak-da.net. All rights resevered. Designed by Templateism