вторник, 29 ноември 2011 г.

Как да отслабна?

Как да отслабнете без диети? 

Няколко полезни съвета:

1. Преди хранене изпивайте по 300 мл. вода (една чаена чаша). Така Вие ще намалите чувството си за глад, а освен това помогнете и с храносмилането на стомаха си. Добре е водата трябва да е топла и да я пиете сутрин рано.

 2. Хранете се редовно и последователно - не пропускайте хранене. Ако пропуснете закуската, обяда, или вечерята, доста вероятно е на следващото си хранене де приемете по-голямо количество храна. Опитайте се да се храните по едно и също време, така храносмилателната система ще отеля стомашни и храносмилателни сокове в подходящото време.

 3. Много важно е да изградите навици да се храните с вкусна, здравословна и полезна храна. Вие обичате и пилешко месо, и плодове и зеленчуци - старайте се да ги приготвите вкусно и здравословно. За тестените храни, сладкото и шоколадите, отделете един ден в седмицата (и не прекелявайте)

 4. Често и по - малко. Въпреки всичко не яжте солети и сладолед през 15 минути - това няма да помогне на метаболизма ви да стане по - бърз. Винаги трябва да имате под ръка някакъв плод или зеленчук, сурови ядки, кисело мляко.

 5. Предпочитайте сушени плодове и ядки, вместо сладки, вафли, шоколади и бонбони

 6. Вкусна супа и салата е добър избор за лек обяд.

 7. Когато отидете на пазар обръщайте внимание на продуктите, които купувате старайте се да имат малко мазнини и прости въглехидрати.

 8.Бъдете физически активни. Вместо да използвате асансьора, се качете пеша по стълбите. Вместо да отидете с автомобила на пазар отидете пеша. Има дребни начини, които ако виждате ще успеете да се справите.

 9. Глезете се. Отидете на СПА. Подарете си масаж, живейте пълноценно.

0 коментара:

Публикуване на коментар