вторник, 29 ноември 2011 г.

КАТЕГОРИИ: , ,

Как да отслабна?

Как да отслабнете без диети? 

Няколко полезни съвета:

1. Преди хранене изпивайте по 300 мл. вода (една чаена чаша). Така Вие ще намалите чувството си за глад, а освен това помогнете и с храносмилането на стомаха си. Добре е водата трябва да е топла и да я пиете сутрин рано.

 2. Хранете се редовно и последователно - не пропускайте хранене. Ако пропуснете закуската, обяда, или вечерята, доста вероятно е на следващото си хранене де приемете по-голямо количество храна. Опитайте се да се храните по едно и също време, така храносмилателната система ще отеля стомашни и храносмилателни сокове в подходящото време.

 3. Много важно е да изградите навици да се храните с вкусна, здравословна и полезна храна. Вие обичате и пилешко месо, и плодове и зеленчуци - старайте се да ги приготвите вкусно и здравословно. За тестените храни, сладкото и шоколадите, отделете един ден в седмицата (и не прекелявайте)

 4. Често и по - малко. Въпреки всичко не яжте солети и сладолед през 15 минути - това няма да помогне на метаболизма ви да стане по - бърз. Винаги трябва да имате под ръка някакъв плод или зеленчук, сурови ядки, кисело мляко.

 5. Предпочитайте сушени плодове и ядки, вместо сладки, вафли, шоколади и бонбони

 6. Вкусна супа и салата е добър избор за лек обяд.

 7. Когато отидете на пазар обръщайте внимание на продуктите, които купувате старайте се да имат малко мазнини и прости въглехидрати.

 8.Бъдете физически активни. Вместо да използвате асансьора, се качете пеша по стълбите. Вместо да отидете с автомобила на пазар отидете пеша. Има дребни начини, които ако виждате ще успеете да се справите.

 9. Глезете се. Отидете на СПА. Подарете си масаж, живейте пълноценно.

ПО ПУБЛИКАЦИЯТА РАБОТИ

"КАК ДА" е своеобразен информационен наръчник, където можете да получите много отговори на въпросите си. Мненията на авторите и редакцията на сайта може да не съвпадат.

0 коментара:

Публикуване на коментар

© 2014 Kak-da.net. All rights resevered. Designed by Templateism